Spreker d’rbij!

Allemaal d'rbij

Ben jij iemand met een passie? Heb je iets waar je dol op bent of laaiend enthousiast?
Laat het ons weten via komdrbij@gmail.com
Wij kijken vervolgens of we jou in kunnen plannen. Voor een ‘spreekbeurt’, een ‘culinair moment’, een ‘muzikaal intermezzo’, een ‘workshop’ of welke vorm er voor jou ook maar van toepassing is.

Heb je het idee dat jij zelf totaal passieloos bent, maar raak je wel danig opgewonden van de passie van je buurman, je buurvrouw, een vage kennis of zelfs van die totale vreemdeling? Tip ons dan ook. Wij willen een podium bieden voor mensen met een passie en willen die passie de kans geven om anderen te inspireren.

Hoe werkt het:
Als spreker word je persoonlijk ruim van te voren door ons gevraagd je passie met ons te delen op een D’rbijeenkomst. Je kunt rekenen op zo’n 30 minuten ‘spreektijd’.

Doel is dat je met ons deelt waarom jij zo enthousiast bent over het onderwerp waarover jij spreekt. Waarom ben jij daar zo vol van? Wat specifiek maakt jou er persoonlijk blij van?
Maak ons net zo enthousiast als jijzelf bent over het onderwerp waarover je spreekt. Laat het ons zien, horen, voelen, ervaren, proeven of doen.
We vinden het niet erg als je je eventuele bedrijfsnaam deelt met ons, maar laat dat niet de hoofdmoot zijn. Het gaat om je passie. En als je ons raakt dan weten we je echt wel te bereiken.

Hebben we je gevraagd voor een muzikale bijdrage, dan willen we je vragen je bijdrage in drie blokjes van 5, 20 en 5 minuten op te delen. (Aan het begin van de bijeenkomst iets laten horen. Later iets vertellen én laten horen en aan het eind weer iets laten horen.)

Hebben we je gevraagd voor een culinair moment dan willen we graag in de koffiepauze letterlijk iets van je passie kunnen proeven.

Je bijdrage is op vrijwillige basis. Mocht je kosten maken om ons bijvoorbeeld iets te laten proeven of te laten maken, dan kun je ons vragen deze kosten te vergoeden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s